Oktobererbjudande Fot & Fysiokliniken
2017-10-08 18:35
Hej Badminton vänner!

Nu erbjuds en ny satsning på våra fötter som bär oss mot våra mål, vårt avtal med Fot & Fysiokliniken fortsätter. Fotbäddarna ger möjlighet att avhjälpa och hindra eventuella besvär i framtiden. Vi kan erbjuda er dessa anatomiska fotbäddar till ett pris av 1900:- inklusive ett par ortopediska inlägg samt ett par tunnare sulor för till ett värde av 1600 kr på köpet, totalt värde 3500:- under oktober månad.
Under denna tiden går 200kr för varje såld fotbädd till IFK Umeå Badminton. Erbjudandet gäller alla familjemedlemmar i familjer som har minst en spelare i klubben.

Här kommer lite kort fakta om våra fötter och hur en fotbädd kan gynna dig:
Varje fot är unik och består av 26 ben, 38 muskler och 56 leder som hela tiden ska samverka under rörelse. Fötterna kan belastas med hela sju gånger sin egen kroppsvikt vid aktiviteter såsom löpning, hopp och explosiva rörelser. Detta kan vid upprepad och hård belastning anstränga kroppens leder. Fotlederna och fotvalven är våra stötdämpare och om dessa inte fungerar ordentligt kan överbelastningsskador uppstå. För höga eller låga fotvalv ger en förändring av fördelning av kroppsvikten på fötterna vilket ökar risken att utveckla exempelvis en hälsporre.

Fotledens position kan också påverka ledvinklar i uppåt i kroppen. Artros i knäleden, som är vanligt förekommande hos befolkningen kan t.ex. kan lindras genom att förflytta belastningen och på så sätt förändra fotens vinkel och därmed minska symtomen. Då ledytorna ofta är påverkade kan knälederna också gynnas av den dämpning som en ordentligt gjord ortopedisk fotbädd ger.
Fotbäddarna är individuellt anpassade och kan därför användas i de flesta skor som passar dina fötter. Under livet går vi och anstränger de små benen i foten väldigt mycket och de förtjänar det bästa för att minska risken för smärta och skador. Ta chansen att skämma bort dina fötter, de har och kommer fortsätta bära dig långt i livet.

För att boka en tid, gå in på denna länk och boka en tid med Pernilla Nylander. Kom ihåg att ange när du köper sulorna att du gör det via vår klubb IFK Umeå Badminton.

https://ssl.bokadoktorn.se/b/1EAF08/slots/calendar

Välkomna!

Nyhetsarkiv
Grattis Badminton!2017-09-11 12:43
 
Våra Sponsorer