Ändring i Division 1 Övre Norrland
2017-07-06 09:57
Det har blivit en förändring i Division 1 Övre Norrland då Kalix U har dragit sig ur serien. Detta innebär att norrettan kommer att spelas med 8 lag och i två "derbygrupper" igen.

I år hamnar vi i den norra gruppen vilket innebär fyra möten vardera mot Karlsborg, Nyborg och Haparanda, samt vanliga dubbelmöten mot söderlagen Selånger, Söråker, Härnösand och Östersund.
Serieindelningen fastställd för 2017/18
2017-05-16 12:57
Enligt den omstrukturering som sker i bandyns seriesystem kommer vi att från och med kommande säsong ha sex division 1-serier i Sverige. Den serie som IFK Umeå tillhör blir fortsatt Övre Norrland och innehåller samma lag som ifjol plus det nygamla tillskottet Östersunds BS! Det bekräftar samtidigt ryktet att HT Bandy som åkte ur allsvenskan ej kommer till spel i det svenska seriesystemet i år.

Vi säger välkomna tillbaks till Nolia och #världensbästadiv1 till de orangegröna jämtarna!

Läs mer om serieindelning på bandyförbundets hemsida:
Uppdatering Bandykamraterna
2017-05-09 16:56

Vi är inte dom som är dom som tackar nej till anonyma bidrag, men om ni betalar in till Bandykamraterna så kom gärna ihåg att antingen märka betalningen eller mejla bandy@ifkumea.com så vi vet vem vi ska tacka och så att ni får nyhetsbrev och sånt!


I slutet av maj kommer ett brev från tränartrion J.O.D till alla Bandykamrater - det vill ni ju inte missa!

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer