Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IFK Umeå skidor
För information om träningsgrupper och verksamhet, se menyn till vänster
Köp åkkort till asfaltsbanan
2019-09-23 14:17
Här finns banskiss, regler och information om kortpriser

  • All aktivitet på banan sker i rätt åkriktning.
  • Stanna ej i utförsbacke eller bakom dolda krön och kurvor. Åk också till sidan så att du inte är i vägen när du stannat.
  • Där banorna ligger parallellt åker man på sin sida enligt åkriktning.
  • Gående hänvisas till grusade delen vid sidan av banan.
  • Tänk på att rullskidåkare och inlinesåkare har svårt att stanna i utförsbackarna.
  • Vi uppmanar alla att använda hjälm och åka efter egen förmåga.
  • Uppstår något fel eller hinder på banan meddela oss gärna direkt.
  • Visa hänsyn mot varandra.

 

 

Viktig information angående klädprovning och klädbeställning inför säsongen 19/20
2019-08-22 15:54

Hej!

Nu är det dags för klädbeställning inför säsongen 19/20.

Den 3 och 4 september mellan kl: 17-19.30 är ni välkomna att prova tävlingsdräkt, överdrag m.m. på Team Sportia i Umeå. Den 4 september kommer också Fredrik på Craft att vara närvarande och svara på frågor.

När ni har bestämt vad ni vill beställa så ska ni fylla i ett beställningsformulär (google-formulär) som kommer att sändas ut till er via mail under nästa vecka tillsammans med bilder på kläderna.

All beställning ska ske via detta formulär och beställningen ska vara gjord senast söndag den 8 september kl 20.00.”

 

Har ni frågor så kontakta respektive ansvarig för ungdomar, juniorer alt. seniorer.

 

Hälsningar!

IFK Umeå Skidor

Stormöte 25/4
2019-04-24 08:03
Välkomna till skidornas stormöte torsdag den 25/4 18.30 på Idrottens hus.

Vi kunde tyvärr inte vara i IFK Umeås klubblokal då den var bokad, därav har vi mötet på Idrottens hus, Kungsgatan 89. 

Har ni frågor eller funderingar, kan ni kontakta mig.

Varmt välkomna!

Skidsektionen genom

Monica Svonni
monica.svonni@ifkumea.com
Stormöte 25/4
2019-04-09 13:06

Välkomna till möte i IFK Umeås Skidsektion 25 april

 

IFK Umeå är en förening som kännetecknas av idrottslig mångfald, som erbjuder människor gemenskap och utveckling genom hela livet. Basen är en bred barn- och ungdomsverksamhet med elit som en naturlig förebild. Vi vill få våra medlemmar att må bra och utvecklas genom idrotten och bidra till att idrottsintresset finns med genom hela livet.

Vår värdegrund beskrivs i tre ledstjärnor: öppenhet, passion och kvalitet.

 

Skidsektionen i IFK Umeå har genom åren haft och har stora framgångar. Verksamheten har vuxit snabbt under en relativt kort period från skidskolan till elitverksamhet vilket tyder på ett bra ledarskap och utvecklingsarbete. I samband med att verksamheten har vuxit har inte organisationen riktigt hunnit med, vilket gör att vi nu behöver skapa en hållbar organisation där alla är med och hjälper till för att fortsätta vara den förening vi är idag och skapa förutsättningar till att bedriva den verksamhet vi vill ha i framtiden.

 

Vi har skapat ett organisationsschema (se bifogad bilaga) där alla våra aktivas föräldrar behövs för att vi ska klara av att bedriva den verksamheten. Är man inte förälder till någon aktiv men ändå gärna vill ställa upp och arbeta är man givetvis välkommen! Alla behövs!

 

I dagsläget är det många som arbetar väldigt mycket och gör ett fantastiskt arbete. För att just du och ditt barn/dina barn ska kunna representera vår förening vill vi att du funderar över vilken plats/uppgift du skulle kunna ge din kunskap och ditt engagemang.

Vet du inte det i nuläget, kommer du att ges tillfälle vid ett stormöte den 25 april. Hör vi inte av er på något sätt förbehåller vi oss möjligheten att föreslå er en plats i organisationsplanen.

 

Allt detta görs för att vi ska fortsätta att ha roligt med våra skidåkande barn, ungdomar och seniorer som utvecklas, når framgång, sprider glädje och att IFK Umeå fortsatt har ett lysande starkt varumärke.

 

Vi har bifogat ett förslag på en organisationsplan där vi givetvis kan förändra om ni kommer på något som saknas och bör läggas till. När ni har hittat den plats ni vill hjälpa till med mailar ni till Monica Svonni: monica.svonni@ifkumea.com. senast 21 april.

 

För att ges tillfälle till mer kunskap kallas Ni härmed också till ett stormöte med hela skidsektionen torsdag den 25/4 kl. 18.30. Där kommer bl.a. föreningens Ordförande Jan Sundman att medverka och skidsektionens organisation att gås igenom. Meddela er närvaro till Monica Svonni senast 21 april. Plats för mötet meddelas senare.

 

Vänliga hälsningar

 

Monica Svonni

Kanslichef

070-210 31 91


Bilaga: Organisationsschema

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen