Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IFK Umeå skidor
För information om träningsgrupper och verksamhet, se menyn till vänster
Stormöte 25/4
2019-04-24 08:03
Välkomna till skidornas stormöte torsdag den 25/4 18.30 på Idrottens hus.

Vi kunde tyvärr inte vara i IFK Umeås klubblokal då den var bokad, därav har vi mötet på Idrottens hus, Kungsgatan 89. 

Har ni frågor eller funderingar, kan ni kontakta mig.

Varmt välkomna!

Skidsektionen genom

Monica Svonni
monica.svonni@ifkumea.com
Stormöte 25/4
2019-04-09 13:06

Välkomna till möte i IFK Umeås Skidsektion 25 april

 

IFK Umeå är en förening som kännetecknas av idrottslig mångfald, som erbjuder människor gemenskap och utveckling genom hela livet. Basen är en bred barn- och ungdomsverksamhet med elit som en naturlig förebild. Vi vill få våra medlemmar att må bra och utvecklas genom idrotten och bidra till att idrottsintresset finns med genom hela livet.

Vår värdegrund beskrivs i tre ledstjärnor: öppenhet, passion och kvalitet.

 

Skidsektionen i IFK Umeå har genom åren haft och har stora framgångar. Verksamheten har vuxit snabbt under en relativt kort period från skidskolan till elitverksamhet vilket tyder på ett bra ledarskap och utvecklingsarbete. I samband med att verksamheten har vuxit har inte organisationen riktigt hunnit med, vilket gör att vi nu behöver skapa en hållbar organisation där alla är med och hjälper till för att fortsätta vara den förening vi är idag och skapa förutsättningar till att bedriva den verksamhet vi vill ha i framtiden.

 

Vi har skapat ett organisationsschema (se bifogad bilaga) där alla våra aktivas föräldrar behövs för att vi ska klara av att bedriva den verksamheten. Är man inte förälder till någon aktiv men ändå gärna vill ställa upp och arbeta är man givetvis välkommen! Alla behövs!

 

I dagsläget är det många som arbetar väldigt mycket och gör ett fantastiskt arbete. För att just du och ditt barn/dina barn ska kunna representera vår förening vill vi att du funderar över vilken plats/uppgift du skulle kunna ge din kunskap och ditt engagemang.

Vet du inte det i nuläget, kommer du att ges tillfälle vid ett stormöte den 25 april. Hör vi inte av er på något sätt förbehåller vi oss möjligheten att föreslå er en plats i organisationsplanen.

 

Allt detta görs för att vi ska fortsätta att ha roligt med våra skidåkande barn, ungdomar och seniorer som utvecklas, når framgång, sprider glädje och att IFK Umeå fortsatt har ett lysande starkt varumärke.

 

Vi har bifogat ett förslag på en organisationsplan där vi givetvis kan förändra om ni kommer på något som saknas och bör läggas till. När ni har hittat den plats ni vill hjälpa till med mailar ni till Monica Svonni: monica.svonni@ifkumea.com. senast 21 april.

 

För att ges tillfälle till mer kunskap kallas Ni härmed också till ett stormöte med hela skidsektionen torsdag den 25/4 kl. 18.30. Där kommer bl.a. föreningens Ordförande Jan Sundman att medverka och skidsektionens organisation att gås igenom. Meddela er närvaro till Monica Svonni senast 21 april. Plats för mötet meddelas senare.

 

Vänliga hälsningar

 

Monica Svonni

Kanslichef

070-210 31 91


Bilaga: Organisationsschema

Svenska Skidförbundets hederstecken 2018
2019-04-08 12:35
Stort grattis till Linn och Robin, som nu tillhör den fina samling med skidåkare som tilldelats Svenska Skidförbundets hederstecken (tidigare stora grabbar). På länken nedan kan ni läsa vilka åkare som tilldelats detta fina pris sedan 1933. De IFK Umeå-åkare som fått priset är:

1943- Arthur Häggblad
1948- Harald Eriksson, & Martin Lundström
1962- Assar Rönnlund
1963- Gunnar Karlsson
2001- Per Elofsson
2012- Björn Lind
2014- Teodor Peterson
2018- Robin Norum & Linn Sömskar

Årsmöte
2019-03-13 13:30
Välkommen till IFK Umeå skidors årsmöte kl.18.30 den 25/3-2019.
Vi håller till i klubblokalen på Hyggesvägen 19.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen