Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IFK Umeå Boxning
Välkommen till oss på IFK Umeå boxning.
 
Vår träningslokal Ringside, finns på Sandbackavägen 3 i Umeå. Våra aktiviteter är Boxning, Boxfys, Gym/Boxen eller för dig som vill träna enskilt.  
För mer information klicka dig vidare i menyn till vänster. 

För aktuella händelser/nyheter, skrolla ned eller följ vår facebook för att snabbt få uppdateringar.
Sista passen innan jul
2019-12-09 19:47
Tillägg Funkisgruppens sista 12/12
 
SM 2019
2019-12-09 10:13
Mujtaba, Max och Tove deltog i år på JSM och senior SM.

Mujtaba först ut på torsdagen och fick en lite oturlig seedning i sitt första jsm mot Nasir GBK. Mujtaba gör en väldigt fin insats men Nasir är steget före för ofta och tar hem matchen med 5-0. Nasir tar sedan hem guldet och pris för bästa junior, stort grattis till våra boxningsvänner från Skellefteå. Mujtaba ska va stolt över insatsen och vi satsar vidare mot nästa år. 

Max får även han en oturlig seedning i sitt första senior SM, sverigeettan Liridon. Tyvärr blir denna match kort slutar i slutet av första ronden då Max oturligt nog tappar en tand av en träff. Motståndaren tar även han guld. Max har nu fått känna på ett första senior SM och även om det blev en kort tur så ger det erfarenhet inför kommande år. 

Tove, går in i semi och visar upp fin boxning, håller kontroll på matchen för det mesta och kan ta en klar 5-0 seger. 

I finalen visar tove ett väldigt brett register och har rejält tydliga träffar och kan med klara 5-0 ta hem sitt första senior SM guld. Stort grattis Tove!
Norrlandsserien
2019-11-17 13:22
Från vänster:Didrik, Alisina, Oliver, Felix, Edgar, Noah, Robin och Nemo
Norrlandsserien på hemmaplan!

8 deltagare denna gång varav fem debutanter. Verkligen roligt att se alla debutanterna som genomförde väldigt fina matcher med fina poäng. Samt de lite mer rutinerade som fortsätter visa på stor utveckling. Vi är alla stolta över er, riktigt grymma! 🥊 😁


Påminnelse
2019-11-12 14:02
 
Inställda pass
2019-10-31 10:13
Nu på lördag 2/11 är knatteboxningen inställd pga alla helgons dag.

Lördag den 16/11 är alla pass inställda pga att vi är arrangörer av norrlandsserien i diplomboxning. För er som vill komma och kolla så startar matcherna 13.30.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen