Kämparanda och glädje på dagens matcher!
2017-05-27 19:54
Så roligt det var att se tjejerna spela idag. Mycket kämparanda, pepp och glädje i laget. Fin start på säsongen! Kul att se så många föräldrar där också på andra sidan. Ni bidrog med fin hejarklack och support till laget :-)
försäljning av briketter
2017-05-25 21:41

Lägger in detta här också  så att alla får notis om att det är en nyhet! /Natalie


Hej alla. Nu har jag fått klartecken att vi kan sälja grillkol/briketter. På lördagens match kommer jag att ta med mig kataloger. I dessa finns mycket mer till försäljning med det är alltså briketter vi riktar in oss på. Ungefär 7 säckar per/familj skulle vi behöva sälja. Jag tog beslutet att vi sammanstrålar med ett annat lag då vi skulle få en fraktkostnad på ca 1500 kr vi beställning av endast 1 pall. Nu riktar vi in oss på tre pallar och får det således fraktfritt.:) För er som inte kommer på lördagens match får ni gärna kontakta mig på 070-3455073 så vi kan komma överens om hämtning av katalog. Jag tänker spontant att vi försöker sälja detta på ca 1 vecka max 2. Hoppas ni tycker detta är ok. Hälsningar Therese


Info inför matcherna på lördag
2017-05-25 11:40
På lördag 27/5 är det äntligen dags att spela match! Här kommer lite repetition av match-informationen från föräldramötet.
När det gäller klädsel så kommer vi dela ut matchtröjor på plats. Ifk:s klädpolicy är blå shorts och vita strumpor (Ifk har samarbete med InterSport så uppge där att barnet är medlem så får ni rabatt) I vår åldersgrupp känns det okej att göra avsteg från klädpolicyn, men tänk blått och vitt! Benskydd MÅSTE alla ha. Sätt upp långt hår och ta bort örhängen, alternativt tejpa över dem. Glöm inte vattenflaska!
Åskådarna hejar men ger inte instruktioner till spelarna, det sköter vi tränare i samband med att barnen är avbytare. Och respektera domarens beslut!
Vi ses kl 11 på lördag!!
fikaförsäljning 3/6
2017-05-24 11:45

Hej

Lördag den 3/6 kl.9-12 anordnar vi vårt första sammandrag på Vildmannavallen. 
Vi kommer att låna fikastugan för att sälja kaffe, kaka, korv och saft till spelare och åskådare.  

Laget kommer att köpa in korv + tillbehör, saft, muggar, servetter mm. Utöver det så behöver vi hjälp med bakning, kaffe och fikaförsäljning.

Se i listan nedan vad ni ska hjälpa till med.

Fikat/kaffet tas med till samling innan första matchen.

Spelare

Uppgift

Alice

Långpannekaka, Kaffe två termosar

Alva

Kiosk 08.45-10:30

Hedvig

Chokladbollar, Kaffe 2 termosar

Lilly

Långpannekaka, Kaffe två termosar

Line-Lo

Kiosk 08.45-10:30

Majken

Långpannekaka, Kaffe två termosar

Moa

Långpannekaka, Kaffe två termosar

Savanna

Kiosk 10:30-12.15

Selma

Chokladbollar (mjölkfritt), Kaffe 2 termosar

Signe

Kiosk 10:30-12.15

Wilda

Långpannekaka, Kaffe två termosar

Iris

Långpannekaka, Kaffe två termosar

Tuva

Kiosk 08.45-10:30

 

 

 

 

Jag återkommer med mer information kring fikastuga mm efter helgen

Hälsningar
Tränarna

Uppdateringar
2017-05-10 10:22

Hej!
Lite uppdateringar:


  • Frånvaroanmälan för träning görs under fliken "diskussioner" då det verkar som att det bara går att ha en diskussionsflik per hemsida, har därför tagit bord den tidigare "frånvaroanmälan" då det inte gick att skriva i den. Vi kör på det eller att ni smsar någon av tränarna! Våra nummer finns under "kontakt".
  • Vi har nu beslutat att sälja briketter och vi hoppas att vi kommer kunna sälja sex per barn! Om man inte kan är det såklart ingen fara men vi försöker i alla fall.
  • Det verkar också som att vi fått två domare (en förälder och en ungdomsdomare) till sammandraget 3/6 som vi ansvarar för. Kul!
  • Kallelser till sammandrag kommer strax, kom ihåg att svara på dem på en gång.


Hälsar, Natalie

DOMARE EFTERLYSES till 3/6
2017-05-08 14:30


Vi behöver en domare till sammandraget 3/6 och hoppas att någon av er föräldrar kan ställa upp! Vi har ansvar att ordna med domare till matcherna 3/6 och hittar vi inte någon hos er måste vi köpa och just nu har vi ju inte jättefett med pengar, så det vore verkligen bra..!