SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Handboll
F12

Partille Cup
 
Tid:mån 04 juli, 17:00 - lör 09 juli, 15:00
Plats:Göteborg
Aktivitetsinfo:Mot bakgrund av stort intresse i tidigare förfrågan i vårt lag och även i det äldre F14-laget har vi anmält var sitt lag till Partille Cup.
Vi har anmält ett lag i åldergrupp 2008 vilket innebär att alla kan vara med och spela utan dispenser.
Den ekonomiska kalkylen är inte klar. Dels beror det lite på exakt hur många vi blir, dels har vi ansökt om sponsring som ev kan ta ner kostnaden. Så här långt är bedömningen att vi behöver ta ut en cupavgift på 500kr samt att man får stå för tågbiljetten som förmodligen landar i intervallet 500-1500kr beroende på om vi får resan sponsrad eller inte. I deltagaravgiften ingår övernattning i skolsal, samtliga måltider samt Göteborgskortet med fri lokaltrafik under cupen.

Vi förstår att planeringen kan se lite olika ut på olika håll när det gäller resan. En del kanske äker med familjen en eller båda vägarna. Någon kanske har en förälder som vill åka med på tåget och en del kommer att åka själva.

Tågbiljetten bokas som grupp för att vi ska få bästa pris. Vi vill därför att ni vid svar meddelar hur ni tänkter kring resan.

- Ska spelare åka tåg med laget till och /eller från Göteborg?
- Medresande förälder som vill åka med laget?
- Kommer någon förälder att ha tillgång till bil i Göteborg.?

Kommentera gärna ev osäkerhet om det finns i någon del i svaret också.

<< Tillbaka