Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Umeå
Fotboll
F- 05
Säsong 2021
2020-11-15 19:13

Hej


Det är lite svårt att tänka ny fotbollssäsong nu när november är som mörkast och Covid förstör för oss alla.


Men tanken är att vi fortsätter minst ett år till med laget.

Dock inte i samarbete med Umedalen.


Som ett eget lag är vi för få spelare. Men Ersmark är intresserade av ett samarbete på samma premisser som vi körde med Umedalen under årets säsong.

Jag och Robert,  som är ledare för Ermark,  har pratat mycket under hösten och vi ser att det skulle vara en fin lösning. De som vill fortsätta med fotboll får möjlighet att fortsätta minst ett år till.

Vi kommer fortfarande att tillhöra IFK och det damlag som vi eventuellt kommer köra miljöträning med är IFKs damlag. På så sätt kan vi även säkerställa att damlaget kan låna spelare av oss och att eventuellt F06 kan samarbeta med vårt lag vid brist på spelare och att några av deras spelare får lite mer utmaning.

Om det av någon anledning inte går att lösa ut med ett samarbete med Ersmark är nästa lösning att fortsätta vara ett F05 lag med för få spelare, träna samtidigt och tillsammans med F06 och ha två lag i serien där grunden i  ett lag är 05 och ett lag är 06 och vi i F05 kan låna spelare av F06. På så sätt så kan vi spela fotboll minst ett år till.


För att fortsätta med planerna kommer jag behöva få reda på vilka som är intresserade av att fortsätta med fotboll under säsong 2021.

Ni kommer få en kallelse som ni ska svara på om ni vill fortsätta med fotboll eller inte. Om ni redan vet att ni inte vill spela fotboll nästa säsong så meddelar ni det i kallelsen. Sedan kommer jag sms eller ringa upp er som vill fortsätta för att lyssna in era tankar och frågor.


Det kommer finnas möjlighet att träna fotboll mer Ersmark under vintern för de som fortsätter och som vill träna mer fotboll.


Jag kommer smsa eller ringa er innan den 25/11. När alla har svarat så vet jag hur vi ska planera för nästa säsong.


Jag är iaf taggad och känner att det ska bli jättekul att kunna erbjuda minst ett år till för er som fortsatt vill spela fotboll.


/Maria
Nyhetsarkiv
Säsong 20212020-11-15 19:13
Covid-192020-04-24 18:43