SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Handboll
F12

Träningsstart
2020-09-06 23:50
Tisdag 15/9 kör vi igång med handbollsträningarna igen. Vi mjukstartar med träning en gång per vecka under september då vi vet att många också spelar fotboll. Tanken är dock att vi snart ska öka dosen till två pass per vecka, prel träningsdag söndag. Vi har dock inte fått definitivt klart med den andra träningstiden ännu. Inledningsvis är det tisdagar 18-19:30 som gäller där vi har hallen från 18:30. Första träningen kommer att inledas med ett litet spelarmöte, medan kommande träningar kommer att inledas med uppvärmning och fysträning. Ordinarie träningskläder för handboll gäller.

Söndag kväll 20/9 kommer vi att fortsätta med ett större spelarmöte på IFK Umeås kansli. Senare under september kommer vi även att kalla till ett föräldramöte. 

Håll koll på de kallelser so kommer, både till träningar och möten. 

Vi är glada att våra tränare Ronny, Jonas, Lisa och vår lagledare Magnus kommer att fortsätta i ungefär samma roller som tidigare. Vi skulle dock behöva förstärkning med ytterligare en tränare för att säkerställa att vi har tillräckligt med ledare på samtliga träningar och matcher. 

Det är mot bakgrund av situationen med Covid19 ännu inte klart med hur kommande säsongs seriespel och cuper kommer att se ut. Vi förväntar oss dock att Handbollsförbundet sätter ned foten inom kort så att vi har något att utgå ifrån, men precis som i våras utvärderar vi löpande under vilka förutsättningar vår verksamhet kommer att bedrivas, baserat på instruktioner och rekommendationer från myndigheter och förbunden. Det kan dock bli aktuellt med de första matcherna redan i början av oktober om man hittar formerna för det.

Alla signaler vi fått indikerar att tjejerna är taggade på en ny säsong vilket är den grundläggande förutsättningen för att det ska bli en rolig vinter på handbollsplanerna.

Varmt välkomna...

...NUUU KÖÖR VI!!


Nyhetsarkiv
Träningsstart2020-09-06 23:50