Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Om Boxfys
Boxfys vänder sig till dig som är över 15 år och vill ha en tuff och effektiv träning. Passen inleds med en ordentlig uppvärmning och avslutas alltid med stretching.
 
Träningspassen är 60 minuter. Våra instruktörer har bakgrund inom boxning och thaiboxning och många är fortfarande aktiva på elitnivå. Passen är därför influerade av deras egen bakgrund och innehåller både enklare slagkombinationer och sparkar och slag på sandsäck. Du behöver inga förkunskaper och avgör själv hur intensivt ditt träningspass blir. Vår strävan är dock att du alltid ska få ut maximalt av din träning!
 
All utrustning som krävs för din träning finns hos oss.FRÅGOR & SVAR - BOXFYS

Vem kan träna Boxfys?
Alla! En av fördelarna med Boxfys är att du avgör själv hur hårt du vill träna.
 
Kan man börja träna Boxfys mitt i en termin?
Ja! Känner du dig osäker kan du komma förbi Ringside någon kväll och se hur träningen går till utan att själv delta.
 
Vilken utrustning behöver man?
Det går alldeles utmärkt med vanliga träningskläder för inomhusträning. Shorts, träningsbyxor, t-shirt och träningsskor. Se dock till att skorna inte färgar av sig på golvet.
 
Kan jag träna även om jag har en lättare idrottsskada?
Bara du känner din egen kropp. Gör dom övningar som känns bra och byt ut de övningar som känns mindre bra. Fråga instruktörerna om du vill ha tips på alternativa övningar.


FÖRENINGAR

Alternera träningen med Boxfys!
Träning på hög nivå i stora doser sliter på kroppen, både fysiskt som psykiskt. Därför är det viktigt att alternera träningen så att utövarna får omväxling i sin träning.
 
Boxfys kan utformas för att passa de önskemål föreningen har. Detta för att de aktiva ska få ett så bra komplement till sin ordinarie träning som möjligt. Under åren har en mängd olika föreningar valt Boxfys som alternativ träningsform, bl.a. Tegs SK Fotboll Tegs SK Fotboll och Hockey, Nordmaling Handboll, Röbäcks IF och Stöcke IF.
 
Priser (60 min, max 30 pers): 1 pass 1200 kr. 2-9 pass 1000 kr, 10 pass 800 kr per tillfälle. 
 
Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop ett lämpligt träningsprogram för er förening!


Kontakt: 
Reza
070- 540 10 72