SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Boxning

Välkommen till IFK Umeå Boxning

Välkommen till oss på IFK Umeå boxning.

 
Vår träningslokal Ringside, finns på Sandbackavägen 3 i Umeå. Våra aktiviteter är Boxning, Boxfys, Gym/Boxen eller för dig som vill träna enskilt.  
För mer information klicka dig vidare i menyn till vänster. 
 
För aktuella händelser/nyheter, skrolla ned eller följ vår facebook för att snabbt få uppdateringar.
 
Våra lokaler är anpassade för dig med en normbrytande funktionalitet. Du tar dig lätt in i vår lokal då det finns dörröppnare. Det är stora lokaler med rymliga omklädningsrum och en tillgänglig toalett. 
Norrländska mästerskapen 2022
2022-11-27 16:42

Ali, Dennis, Simon och Berevan deltog under helgen i Norrländska mästerskapen i Timrå.
Fyra väl genomförda matcher som denna gång ledde till två guld genom Berevan och debuterande Ali.
Grattis alla fyra till era individuella prestationer!🥊🏆

 

Om knappt två veckor åker en trupp iväg för att delta på SM i Botkyrka! 🥊

Tider för uthämtning av Bingolotter
2022-11-26 15:11

Första tillfället att hämta ut Bingolotter kommer att vara redan imorgon, söndag. Det går bra att hämta ut lotterna i olika omgångar. Betalning sker via Swish vid uthämtningstillfället och varje Swish ska vara märkt med ”Bingolotter” samt ”namn”.

 

Tillfällen för uthämtning av lotter på Ringside:

  • Söndag den 27/11 kl.16,45-18,00
  • Tisdag den 29/11 från kl. 18,00-19,15
  • Torsdag den 1/12 kl. 18,00-19,00

 

Det kan även bli aktuellt med fler utlämningstillfällen. Mer information om det kommer i så fall i senare utskick.

 

 

Vänliga hälsningar/Styrelsen

Bingolottoförsäljning
2022-11-22 13:40

IFK Umeå Boxning kommer att sälja bingolotter till uppesittarkvällen även i år. I fjol var engagemanget gällande försäljningen så bra att vi sålde slut på alla Bingolotter och vi hoppas på ett lika bra resultat i år. Det kommer inte att vara säljtvång men vi hoppas på att alla medlemmar vill vara med och bidra till försäljningen då vinsten går direkt till boxningssektionens verksamhet.

 

Även i år kommer de personer som säljer flest bingolotter att vinna fina priser. Den person under 15 år som säljer flest lotter vinner ett par boxarhandskar och den person över 15 år som säljer flest får välja mellan ett par boxarhandskar eller en gratis tagg i 3 månader.

 

Prislista

1:a pris boxarhandskar (under 15 år)/alternativt gratis tagg i 3 månader (över 15 år)

2:a pris tandskydd och boxningslinda

3:e pris tandskydd eller boxningslinda

 

 

Bingolotterna kommer att finnas för uthämtning på Ringside inom kort och kommer betalas med Swish vid uthämtningstillfället. Mer information om uthämtningstillfällena kommer i senare utskick.

 

 
Vänliga hälsningar/Styrelsen
Legacy box cup 28-30/10
2022-10-31 08:44

Legacy box cup i Trondheim 28-30/10

I helgen har en trupp på 7 boxare deltagit på turnering i Trondheim.

Denna gång hade vi fyra boxare i diplomkategorin.
Vincent och Edwin gick i samma klass och tog båda hem sina semifinaler efter fin varierad boxning med 3-0 och 2-1. Finalen blev det nog en lottdragning hos domarna 2-1 och en halvpoäng skiljde grabbarna åt. Stort grattis till grymma matcher och vunnet 🥈 och 🥇 Vincent och Edwin.

Hillevi gick en jämn semifinal mot Norge, stor variation och ett högt tempo från båda boxarna, en välboxad match från Hillevi. Denna gång tog norskan hem matchen. Hillevi gick bronsmatch på söndagen mot England, där hon visade upp stabil distansboxning, 3-0 seger! Ett stort grattis till vunnet 🥉 Hillevi!

Alfred visade upp ett lugn och kontroll från distansen i sin semifinal, en riktigt fin match som ledde till nytt personbästa på 28.5. Även om vare sig semi eller bronsmatch ledde till någon vinst, så är det två matcher till i ryggsäcken och den stora utveckling som visades upp med nytt personbästa i poäng. Stort grattis till en fin prestation Alfred!🥊

Dennis i juniorklassen, visade prov på ytterligare utveckling. Positioneringen satt och vid uppföljningar i attackerna så satt fina träffar. Det blev en jämn match som Norge tog hem med samtliga domare. Dennis visar om och om sin stora kompetens och vi hoppas att det dyker upp lite fler matchtillfällen i viktklassen. Stort grattis till en grym insats Dennis!🥊

Wilma i seniorklass får här äntligen göra sin debut. En jämn match där rond 1 och 2 ser ut att gå till Wilma då hon för matchen väl och träffar bra både mot kropp och huvud. Norskan kommer tillbaka starkt i 3e ronden och ett tätt domslut, 3-2 till Norge. Stort grattis till en riktigt starkt debutmatch Wilma🥊!

Malik i seniorklassen, visar på ett lugn och kontroll. Tät gardering som motståndaren inte kan rubba och träffar själv med tunga slag som ger räkningar, Malik fortsätter trots detta att hålla lugnet. I andra ronden så kastar motståndets tränare in i handduken då Malik har full kontroll. Grattis till en fin prestation och ett vunnet🥇 Malik

Draken cup
2022-10-23 19:44

I helgen har vi deltagit på Draken cup i Sundsvall med en trupp på 14 boxare. 11 diplom, 2 ungdom och 1 Senior. 
Det blev främst direktfinaler, förutom för Simon i senior, där dom var fyra i klassen.  
Hillevi och William fick även med sig varsin extra match i diplom, totalt genomförde IFK 17 matcher. En stor mängd framsteg och mängder av välförtjänta medaljer i både guld och silver. 


Tack för en fantastisk boxningshelg hela truppen! 
Vincent BS,Top,Hillevi, Edwin, Simon, Liam S, Karl, Vincent B, Oliver, Liam L, Alfred, Darin, William samt Celie (som tyvärr saknas på bilden) 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Startsida, 06/11 09:07 
Startsida, 25/10 14:39 
Startsida, 27/09 11:45 
Startsida, 23/08 11:34