SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Boxning

Välkommen till IFK Umeå Boxning

Välkommen till oss på IFK Umeå boxning.

 
Vår träningslokal Ringside, finns på Sandbackavägen 3 i Umeå. Våra aktiviteter är Boxning, Boxfys, Gym/Boxen eller för dig som vill träna enskilt.  
För mer information klicka dig vidare i menyn till vänster. 
 
För aktuella händelser/nyheter, skrolla ned eller följ vår facebook för att snabbt få uppdateringar.
 
Våra lokaler är anpassade för dig med en normbrytande funktionalitet. Du tar dig lätt in i vår lokal då det finns dörröppnare. Det är stora lokaler med rymliga omklädningsrum och en tillgänglig toalett. 
Försäljning av IFK kläder
2021-11-29 10:34

Det kommer nu i december vara möjligt att beställa IFK Umeå träningskläder. Det kommer finnas möjlighet att köpa hoodie med dragkedja, ett par byxor samt en t-shirt. Kläderna är av märket Craft.

 

Det kommer att vara möjligt att prova och beställa kläder under två dagar.  

Onsdag 8/12 kl 17.30 - 19.30

Söndag 12/12 kl 15.30 - 17.30

 

Priserna ligger på:

Hoodie med dragkedja: Sr: 449kr Jr: 379kr

Byxor: Sr: 325kr Jr: 299kr

T-Shirt: Sr: 275kr Jr: 239kr

 

Önskar man namntryck på kläderna tillkommer 50kr/plagg för tryck 


Vill du beställa men kan inte under någon utav dagarna är du välkommen att höra av dig till Morgan Oberlauf Poopuu på 0730221355 eller morgan.poopuu@ifkumea.com så kan vi ordna en tid för dig.

Extra tider för bingolotter.
2021-11-29 08:32

Denna vecka lägger vi till två tider för att köpa bingolotter och vara med och tävla(se tidigare inlägg) 

Måndag 29/11 16.30-17.30 Ringside

Tisdag 30/11 16.30-17.30 Ringside

 

Dessa tider är sedan tidigare klara

Onsdag 1/12 från kl. 18,10 i anslutning till föräldramötet på IFK Umeås Kansli på Hyggesvägen

Fredag  3/12 kl. 17,00-18,00 på Ringside

 

 

Nya tider kommer under veckan, vi kör på tills lotterna vi beställt är slut. 

 

Tack för att ni väljer att stötta IFK Umeå Boxning🥊

 

Nyhet gällande Bingolottoförsäljningen
2021-11-25 12:15

Som vi skrivit tidigare så har boxningssektionen inom IFK Umeå drabbats ekonomiskt av pandemin pga minskade träningsavgifter och LOK-stöd vilket lett fram till ett beslut om att sälja Bingolotter. Förhoppningen är att vi alla tillsammans ska sälja lotter men som vi skrivit tidigare så har vi förståelse för att alla inte har möjlighet till det.

 

Vi får göra så gott vi kan tillsammans och för att göra det roligare så kommer de som säljer flest bingolotter att vinna ett fint pris. Den person under 15 år som säljer flest lotter vinner ett par boxarhandskar. Den person över 15 år som säljer flest vinner en gratis tagg i 3 månader.

 

Prislista

1:a pris boxarhandskar (under 15 år)/gratis tagg i 3 månader (över 15 år)

2:a pris tandskydd eller boxningslinda

3:e pris tandskydd eller boxningslinda

 

Vinsten från lottförsäljningen kommer i år att gå direkt till Boxningssektionen. Det vi vill satsa på är bland annat att köpa in ny träningsutrustning, en ny ring, utbilda fler tränare samt möjliggöra för våra boxare att tävla mer.

 

Det kan vara bra att känna till att lotterna kommer att betalas med swish vid uthämtningstillfället. Varje swish ska vara märkt med ”Bingolotter” samt ”namn” på den aktive. Det kommer finnas flera tillfällen att hämta ut lotter och det går bra att hämta ut dom i omgångar.

 

Tillfällen för uthämtning:

  1. Söndag den 28/11 kl.15,45-17,00 på Ringside
  2. Onsdag den 1/12 från kl. 18,10 i anslutning till föräldramötet på IFK Umeås Kansli på Hyggesvägen
  3. Fredag den 3/12 kl. 17,00-18,00 på Ringside

 

Om det blir aktuellt med fler uthämtningstillfällen så återkommer vi med mer information om tid och plats.

 

Vänliga hälsningar/Styrelsen

Diplomtävling i Östersund
2021-11-18 16:56

I helgen deltog IFK Umeå boxning på Norrlands diplomserie som arrangeras av Bk älgen och Bk ängeln. De blev match både lördag och söndag för våra unga boxare som gjorde en jätteinsats! Alla boxare visade prov på talang och en väldig fin boxning. Förutom de fina insatserna från alla våra diplomboxare så fick Nemo och Liam pris som bästa herrboxare och Hillevi pris som bästa damboxare! Ett stort tack till alla föräldrar som följde med resan och hjälpte till och gav oss sitt stöd!

Uppdatering bingolotter
2021-11-18 16:45

Hej!

Vi har fått en del reaktioner på informationen om bingolotter och vill gärna bemöta den kritik som har kommit, men även tacka för åsikterna. Det är genom dialog som vi växer!

 

Styrelsens ambition är att i framtiden ha gemensamma träffar för medlemmar och föräldrar för att informera om verksamheten, vad olika avgifter går till osv. Till våren kommer vi t.ex. kalla till årsmöte som är öppet för alla medlemmar samt föräldrar där ni också kan vara delaktiga i beslut som rör verksamheten.

 

Precis som andra föreningar så har boxningssektionen inom IFK Umeå drabbats ekonomiskt av pandemin pga minskade träningsavgifter och LOK-stöd. Samtidigt så vill vi satsa på verksamheten genom att köpa in ny träningsutrustning, en ny ring, utbilda fler tränare, möjliggöra för våra boxare att tävla mer osv.

 

Vi kommer att be er sälja/köpa bingolotter men ska se över formerna för det så att alla inte känner sig tvingade. Vi återkommer med information om det.

 

Vi vill särskilt framhålla att vinsten för försäljningen helt och hållet går till boxningssektionen och klubbens verksamhet. Tidigare år när det har sålts bingolotter så har vinsten gått till IFK Umeås kansliverksamhet.

 

Vi hoppas att alla våra aktiva medlemmar och föräldrar vill bidra till verksamheten och dess utveckling genom att sälja/köpa några bingolotter.

 

Med vänliga hälsningar styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen