Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Umeå
Fotboll
Säsongsavslutning på lördag
2020-09-22 09:34
Förhoppningsvis är alla friska på lördag, för vi tänker dela laget i två för att få mer speltid för alla!

Samlingen är 12:30 för alla, då vi gör uppdelningen. De som inte ska spela första matchen blir hejarklack. Packa med mellanmål och kläder efter väder, både för mellan matcherna men även under matcherna. Det är flera tjejer som frusit på både träningar och match. Man kan inte spela fotboll med händerna i fickorna :-)
Påminnelse om kakbeställningen
2020-09-11 10:30
Den 20/9 är sista dagen för att lägga in era beställningar av kakor, men det kan med fördel ske eftersom och redan nu. Det går utmärkt att komplettera senare. Följ länken och skapa en användare:  https://kakservice.se/minasidor/DYPOVA

När du skapat din användare kan du även dela din egen länk i sociala medier eller mejla till nära och kära, så får de själva göra jobbet att lägga in beställningen. (klicka på f-loggan/kuvertsymbolen/kedjan)

Kör hårt sista rycket!

 
Inställd träning
2020-08-26 09:01
Torsdagens träning ställs in.

Vi ses nästa vecka i Sörfors för de som ska spela måndagens match, eller på träningen på tisdag för övriga.
Försäljning
2020-08-25 16:07
Intäktsgruppen har beslutat om att sälja kakor och saffran i höst. Först kakor. 

Logga in på länken: https://kakservice.se/minasidor/DYPOVA och registrera försäljning.

Häften finns hos mig, 2 per barn är det tänkt. Jag tar också med till träningen och delar ut imorgon, ev på torsdag också. Men det är inte bra om barnen viker eller skrynklar ihop dem när de cyklar hem. Om det ska ta med så är det bra att ta med en tygpåse eller ryggsäck.

Vi har satt målet till 200 burkar på laget. Det ger då 5000 kr. Men vi borde klara lite mer. Sista dag att registrera försäljning är 20/9.

/Intäktsgruppen, genom Bengt Marklund
Vi flyttar till gräsytorna
2020-08-25 15:15
På grund av att många tjejer har ont i hälarna flyttar vi resterande träningar till gräsytorna från och med idag. 

De som har ont kan med fördel träna i löparskor istället, alternativt göra färdighetsövningarna i löparskor och byta inför spelövningar.
Tjejsistan inställd
2020-08-14 13:31
Ni kanske har sett att Tjejsistan försvunnit ur kalendern? Vi har fått besked att de ställer in pga corona. Tråkigt men inte oväntat...