SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll
F- 09
Målvaktsträning och arbetsfördelning
2021-04-09 11:19

Nu har vi bokat fyra tillfällen för målvaktsträning, likt förra säsongen, på helgerna fram till att serien drar igång. Vi vet i dagsläget inte när seriestarten blir, men kan revidera dessa träningar när vi får besked. Det blir söndagar kl. 10:00-11:00, utom 2/5 då det blir kl. 18:00-19:00. Se kalendern. Dessa träningar är alltså för de som vill stå i mål på våra matcher eller vill prova om man vill det, och har man målvaktshandskar är det bra att ta med dem.

 

Rotationen av arbetsuppgifter är inne på sista varvet, vi får se om vi börjar om sedan eller hittar på ett nytt system... Sista varvet ser ut så här:

Intäktsgrupp: Lo, Nea, Iris, Savannah, Minja

Overallgrupp: Karin, Signe, Alice

Matchvärdar: Tuva, Selma, Majken/Ester, Thea, Mimmi, Olivia

Kassör: Hanna

Tränare: Ida, Moa, ??

Lagledare: ??

 

Den som kan tänka sig att vara tränare eller lagledare "slipper" så klart sitt andra uppdrag. 

 

Inför säsongsstart
2021-03-24 19:09

Det börjar närma sig!

 

Vi kör igång efter påsklovet och i år har vi träningar måndag och torsdag 16:45-18:00. Dessutom kommer vi, liksom förra året, boka en helgtid för målvaktsträning fram till dess serien drar igång och det blir matcher på helgen i stället. Återkommer om när det blir.

 

I år ska spelarna registreras av förbundet inför seriespelet, och för att få göra det måste spelare och föräldrar godkänna det via dokumentet i länken. Ange föreningsnummer 2325 och kryssa gärna för både fotboll och futsal, så behöver vi inte göra om detta om vi vill spela futsal någon vinter...

https://www.svenskfotboll.se/4af270/globalassets/svff/dokumentdokumentblock/tavling/spelarovergangar/registrering-av-fotbollsspelare-ungdom.pdf

Skriv ut, skriv på och ta med till träning!

 

Tränarstaben är dessimerad och vi behöver förstärkningar! Vår lagledare slutade eftersom dottern slutade spela, och Anders har bytt arbetstider och kommer inte att kunna vara tränare.

 

Som tränare får du gärna vara med även utan några fotbollskunskaper alls :-) Vi kan fördela arbetsuppgifterna och det finns andra kompetenser som också är viktiga. Kom och var med!

 

Vill du hjälpa oss och vara delaktig i laget, men inte behöva vara på plats varje träning? Lagledaren bokar planer och domare till hemmamatcher och ser till att domaren får betalt. 

 

Vi kommer också att göra en undersökning om lagjackan genom att skicka en kallelse med frågan "Passar
jackan fortfarande?". Svarar ni Kommer betyder det Ja och Kommer ej betyder Nej, jag vill köpa en ny.

 

Börja ladda, så ses vi om ett par veckor!

Träning på torsdag!
2021-01-26 16:04
Ni har säkert hört nyheten redan, att idrottshallar nu är öppet för ungdomar under 15 år igen!

Alltså ses vi som vill träna/leka/träffas på torsdag kl. 19 :-)
Gott nytt 2021
2021-01-11 13:12
Antagligen har alla redan förstått att vi inte startar (fotbolls-)träningarna på torsdag, men för tydlighets skull meddelas härmed att det i dagsläget ser ut att bli 28/1. Vi får se om nya restriktioner förändrar det eller om vi kan fortsätta bygga hinderbanor och hänga i ringarna, alternativt försöka oss på lite fotboll... 
Påminnelse saffran
2020-11-30 20:07
Hej!
Igår var sista dagen för redovisning och betalning av saffransförsäljningen. Det har gått bra med försäljningen och kanske till och med sammantaget över förväntan med tanke på förutsättningarna! Jag saknar dock flera betalningar. Då det finns ett sista datum att skicka tillbaka överblivet saffran vill jag att de som inte redan redovisat hör av sig. Det som inte redovisats på onsdag kväll 2/12 kommer att räknas som ”allt sålt” för att jag ska kunna slutredovisa och 1200kr ska då swishas.
Hälsningar Sara Jonsson (070-2574706)
Nu har saffranet kommit!
2020-11-10 15:52
Ni kan hämta era askar hos Signe på Brånvägen 5 följande tider:
Onsdag 11/11 kl 18-20
Torsdag 12/11 kl 18-20
Om ni inte kan komma de dagarna får ni höra av er till oss och komma överens om en annan tid då vi är hemma (070-3488909 alt 070-2574706).

Redovisning ska ske senast söndag 29/11 via swish till Sara Jonsson 070-2574706. Målet är som sagt att varje spelare ska sälja 12 askar. Om man inte lyckats sälja alla askar måste de som är över lämnas tillbaka till oss senast den 29/11.

Det har kommit en fråga om lämpligheten att sälja med gällande coronaläge. Istället för att knacka dörr kan man sälja på sin arbetsplats, använda sociala medier, höra av sig telefonledes till släkt och bekanta osv. Vi tror med andra ord att det går utmärkt att sälja utan att bryta mot gällande rekommendationer och som beskrivet ovan kommer vi varken att tvinga någon att sälja allt eller kräva betalning av den som inte sålt sina askar. Vi räknar dock med att alla gör sitt bästa för ett tillskott till lagkassan.

Lycka till med försäljningen!