SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll

Välkommen till vår hemsida
Är det någon pojke född 2012 som vill prova på att spela fotboll med oss så är det bara att komma på någon av våra träningar och testa. Ta kontakt med någon av oss tränare på plats, så ska vi se till att ta hand om er. Välkomna!
Föräldramöte IFK Umeå p12 - 24/8-2021
2021-08-25 21:41

Hej,

 

så skoj att vi kunde träffas och ha ett föräldramöte tillsammans igår! 

 

I länken nedan hittar ni en kort sammanfattning från gårdagens föräldramöte med information om vad vi tog upp. Informationen finns även sparad här på hemsidan under Dokument.

 

FÖRÄLDRAMÖTE IFK UMEÅ P12 24 aug 2021.pdf

 

När ni får kallelsen till matchen i Storuman 4/9 och svarar på den, glöm inte att lägga till kommentar om ert barn kan spela, om ni kan köra bil och skjutsa ert barn och eventuellt fler till Storuman eller om ert barn behöver skjuts.

 

Har ni några frågor så får ni gärna kontakta oss i samband med träning, match, via telefon eller mail.

 

Med vänlig hälsning

Lagledarna P12

Moa Brydsten, Rebecka Färnstrand och Ulrika Lidgren

Samarbete med Umeå Energi
2021-06-14 21:17

Vårt lag samarbetar med Umeå Energi för att göra Umeå bättre!

 

På en tisdagsträning i juni fick våra killar berätta för sina tränare och föräldrar varför blommor, bin, humlor och fjärilar är så viktiga för oss människor.

 

Efter det gjorde vi tillsammans massor av fröbomber enligt instruktioner från Naturskyddsföreningen och lärde oss hur vi kan tillverka egna insektshotell.

 

Killarna har placerat ut sina fröbomber runt om i Umeå och nu när regnet kommit så hoppas vi att blommorna snart börjar växa.

 

Laget har nu en Instragramsida där ni kan se bilder från tillverkningen av fröbomberna och följa blommornas tillväxt!

 

https://www.instagram.com/p/CQG8NFAh5h-

 

 

Vill ni göra fler fröbomber så klicka på länken nedan för instruktioner.

 

https://naturskyddsforeningen.se/gor-en-frobomb

 

 

Guide och instruktion för att göra insektshotell hittar ni här.

 

https://www.lansstyrelsen.se/download/18.26f506e0167c605d56953cde/1552479881504/Receptsamling%20Park%20Tr%C3%A4dg%C3%A5rd11-Insektshotell.pdf

 

Tillsammans kan vi göra Umeå bättre!

Information som ersätter föräldramöte - IFK Umeå P12
2021-05-16 22:06

Nu är säsongen igång för fullt och laget spelade sin första match i lördags.

 

På grund av pandemin så kan vi tyvärr inte arrangera något föräldramöte i vår och vi skickar istället information om träningar, matcher och aktivitetsgrupper till er på detta sätt. Informationen hittar ni här Information som ersätter föräldramöte maj 2021.pdf och den finns även sparad här på hemsidan under Dokument.

 

Så snart det är möjligt ser vi fram emot att träffas igen. Har ni några frågor så får ni gärna kontakta oss i samband med träning, match, via telefon eller mail.

 

Med vänlig hälsning

Lagledarna P12

Rebecka Färnstrand, Ulrika Lidgren och Moa Brydsten

Information inför träningsstart P-12
2021-05-11 20:29

Den 27/4 startar P12 äntligen fotbollssäsongen. Träningar kommer vara på tisdagar kl 18-19 på Vildmannavallen och torsdagar kl 17.30-18.30 på Minervaskolans konstgräs.

 

Även denna säsong kommer vara annorlunda på grund av Corona. Som tränare och lagledare kommer vi att förhålla oss till de restriktioner som kontinuerligt uppdateras. Men vi behöver också er föräldrars hjälp att de följs, så vi kommer kontinuerligt skicka ut uppdaterad information vad som gäller. Nu är det följande restriktioner och rekommendationer vi följer.

  • Alla ska vara friska och symtomfria för att få närvara vid aktiviteter. Detta gäller naturligtvis spelare, ledare, föräldrar och övriga på plats. Har man varit förkyld eller sjuk ska man ha varit helt symtomfri enligt allmänna rekommendationer innan man får delta i lagets aktiviteter.
  • Vi använder egen vattenflaska och lånar inte av en kompis. Kran att fylla på flaskan i samband med träning och match finns på väggen vid omklädningsrummen i det röda huset.
  • Vi tränare kommer försöka hålla ihop barnen från samma skola när vi delar in grupper på träningarna för att motverka att ”bubblor” blandas. Informera gärna barnen att de ska samlas skolvis i början av träningarna.
  • Antal åskådare vid träning bör begränsas enligt nationella- samt föreningens rekommendationer då vi dessutom tränar samtidigt med två andra lag.
  • Några idrottsklubbar i vår serie har i sina rekommendationer att deras lag uppmanas att spela sina matcher helt utan publik eller med en begränsning enligt regelverket med ett maximalt antal personer. Vi ska försöka lägga in information i respektive kallelse om dessa klubbar önskar detta vid sinahemmamatcher.
  • Var beredda på att ändringar och tillägg till de allmänna bestämmelserna kan komma med kort varsel och om detta kommer vi att kommunicera till er. Håll er även uppdaterade om vilka direktiv som kommer gällande träning och matcher under våren från fotbollsförbundet. 

 

https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/

 

Matcher
Vi har anmält två lag i seriesammanhang och seriestart kommer att bli i mitten av maj. I dagsläget har fotbollsförbundet lottat så att matcher startar i maj även om vi idag inte vet om det är möjligt att genomföra matcher som de ligger i spelschemat. Kan vi inte spela matcherna på de datum som ligger kommer dessa att strykas. Vi informerar er när vi kan säga mer om matchstarter utifrån gällande restriktioner.

 

Utrustning

  • Alltid benskydd på träning och match.
  • Vattenflaska.
  • Matchtröja lånas av laget.
  • Shorts (blå) samt strumpa (vit) köps själv och finns ej att låna. På Intersport finns IFK Umeås officiella matchkläder om man vill köpa det.

Denna säsong kommer laget att införskaffa en träningsoverall (Byxa och Tröja) och det kommer att bli enligt klubbens klädprofil. Detta kommer erbjudas alla spelare att köpa. Mer info kommer vid senare tillfälle.

 

Hälsningar tränarna

 

Kalender p-12
2020-06-30 22:05
Hej
Prenumerera gärna på kalendern för p-12 på IFK Umeås hemsida, så får ni alla matcher och träningar direkt i era kalendrar. Sker förändringar så uppdateras er kalender. 


Med vänlig hälsning, tränarna p-12