SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll

Välkommen till vår hemsida
Är det någon pojke född 2012 som vill prova på att spela fotboll med oss så är det bara att komma på någon av våra träningar och testa. Ta kontakt med någon av oss tränare på plats, så ska vi se till att ta hand om er. Välkomna!
Kalender p-12
2020-06-30 22:05
Hej
Prenumerera gärna på kalendern för p-12 på IFK Umeås hemsida, så får ni alla matcher och träningar direkt i era kalendrar. Sker förändringar så uppdateras er kalender. 


Med vänlig hälsning, tränarna p-12 
Träningar inför hösten
2020-06-28 21:47
Hej! Sista matcherna för vårsäsongen idag och nu blir det uppehåll och sommarledighet. Ordinarie träning börjar igen på tisdag den 18 augusti kl 17:30 på grönytorna bakom vildmannavallen. För de som kan och vill kommer vi att ha frivillig träning med mycket spel även tisdag den 28 julioch tisdag den 4 augusti (v31 och v32) kl 17:30 på samma plats. Vecka 33 tränar vi inte men vi tipsar här om IFK Umeås fotbollsskola där många i laget kommer att delta, se hemsidan eller kolla med kansliet! 
Ha en skön sommar och jättebra första halva av säsongen, hälsningar från tränarna!
Information inför seriestart
2020-05-18 18:15

Hej alla föräldrar till IFK Umeå P12

Fotbollssäsongen är igång och vi kommer fortsättningsvis under våren ha en träning i veckan, klockan 17–18 på Vildmannavallens konstgräs, plus matcher på helgerna. Vi har anmält två lag till sammandrag, men på grund av Covid 19 kommer det istället för sammandrag bli seriespel. Seriespelet startar till helgen och pågår varje helg fram till veckan efter midsommar.

Första matcherna är till helgen på lördag 23/5 mot Obbola och söndag 24/5 mot Hissjö. Alltid samling 30 min före matchstart. Halva gänget blir kallade till lördagsmatchen och andra halvan till söndagsmatchen. Kallelse kommer efter träningen på onsdag. Svara gärna på kallelsen så vi vet om ni kommer eller inte. Samåkning föredras men är inget som arrangeras av tränarna, utan sker på initiativ från er föräldrar.

Alla barn måste alltid ha benskydd på både träning och match, gärna också vattenflaska. Matchtröja lånas av laget. Shorts och fotbollsstrumpor är valfritt och köps själv.

 

Fotbollsförbundets senaste information gällande bland annat matcharrangemang och publik. (läs gärna) https://www.ifkumea.com/docs/688/20225/svensk-fotbolls-verksamhet-under-corona---beslut-riktlinjer-och-rad-2020-04-24.pdf

 

Vi stöttar och vid behov skjutsar våra barn till träning och match men tittar från avstånd eller inte alls då rekommendationen nu är att all publik undanbedes. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras ska vara på plats. Då våra barn är relativt små kan det ibland vara en förutsättning att ni föräldrar är på plats men försök samåka och hjälps åt att ta hand om varandras barn.


Coronarekommendationer
Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrotts- och fotbollsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. IFK Umeå följer de rekommendationer som myndigheter och Riksidrottsförbundet kommer med och kommer att uppdatera oss fortlöpande via hemsidan. Utvecklingen av pandemin förändras snabbt hela tiden. Nedanstående länkar ger fortlöpande information för den som önskar läsa vidare:

https://www.folkhalsomyndigheten.se

https://www.rf.se

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/


 

Med vänlig hälsning Tränarna P12

Välkomna till ny fotbollssäsong 2020
2020-04-16 18:13

Hej alla fotbollsföräldrar till PF 12!

Nu när snön smält är det många som börjar bli sugna på lite fotboll och vi ledare längtar efter att träffa er alla och köra igång med lite fotbollsträning. Vi sparkar igång efter påsklovet (22 april) med träning på onsdagar klockan 17-18 på Vildmannavallens konstgräsplan.

 

Det är alltså dags att dra igång fotbollssäsongen trots en period med mycket turbulens i (idrotts)världen. Det är därför mycket viktigt att man kommer till träningen fullt frisk och att man avstår om man känner sig krasslig. Detta gäller även de föräldrar som väljer att stanna för att titta på barnens träning. Varje spelare har med en egen vattenflaska och lånar inte av någon annan. Vi följer utvecklingen av covid 19 och både folkhälsomyndighetens och fotbollsförbundets rekommendationer.

 

Ett föräldramöte med diverse information kommer vi att kalla till under inledningen av träningsperioden där ni kommer att få information om säsongens träningar, matcher och arbetsinsatser. Separat information kommer gällande detta.

 

Känner ni till fler barn födda 2012 som vill börja fotboll så är de varmt välkomna att testa. Vi hälsar alla varmt välkomna till en ny fotbollssäsong!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 19/04 09:19 
Fotboll startsida, 13/04 13:55 
Fotboll startsida, 13/04 09:21 
Fotboll startsida, 22/03 15:41 
Fotboll startsida, 24/02 16:07 
Nyheter från föreningen