Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Umeå
Fotboll
Välkomna till ny fotbollssäsong 2020
2020-04-16 18:13

Hej alla fotbollsföräldrar till PF 12!

Nu när snön smält är det många som börjar bli sugna på lite fotboll och vi ledare längtar efter att träffa er alla och köra igång med lite fotbollsträning. Vi sparkar igång efter påsklovet (22 april) med träning på onsdagar klockan 17-18 på Vildmannavallens konstgräsplan.

 

Det är alltså dags att dra igång fotbollssäsongen trots en period med mycket turbulens i (idrotts)världen. Det är därför mycket viktigt att man kommer till träningen fullt frisk och att man avstår om man känner sig krasslig. Detta gäller även de föräldrar som väljer att stanna för att titta på barnens träning. Varje spelare har med en egen vattenflaska och lånar inte av någon annan. Vi följer utvecklingen av covid 19 och både folkhälsomyndighetens och fotbollsförbundets rekommendationer.

 

Ett föräldramöte med diverse information kommer vi att kalla till under inledningen av träningsperioden där ni kommer att få information om säsongens träningar, matcher och arbetsinsatser. Separat information kommer gällande detta.

 

Känner ni till fler barn födda 2012 som vill börja fotboll så är de varmt välkomna att testa. Vi hälsar alla varmt välkomna till en ny fotbollssäsong!


Nyhetsarkiv
Kalender p-122020-06-30 22:05
 
Sponsorer Bandy
Våra Sponsorer badminton
 
IFK Umeå friidrott stödjer