SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till IFK Umeå!

Miljökassen: Toalettpapper och återvinningskassen
Exempel på hur en av säljbladen ser ut!

Miljökassen: Toalettpapper och återvinningskassar

Miljökassen grundades 2020. Vårt yttersta mål varje dag i all kontakt med nya och befintliga kunder är att vi ska vara det självklara valet som samarbetspartner för alla föreningar i norrland när man behöver fylla på sin kassa i föreningen, laget eller sektionen Vi erbjuder våra kunder att helt riskfritt sälja våra produkter och på det sättet nå sina mål och drömmar. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss och tjäna pengar till sin verksamhet!

 

Vi är väldigt glada att vi slutit ett samarbetsavtal med IFK Umeå och kommer göra allt för att alla sektioner och medlemmar ska känna att vi är helt rätt partner att arbeta med när man behöver pengar till sin verksamhet.

 

 

Miljökassen är en del av OD Profile AB och har ett välfyllt lager och kontor i Själevad, Örnsköldsvik numera finns det även ett lager på TEG, vilket kommer underlätta för säljare i Umeå.

 

Vad erbjuder vi för produkter?

Vi har tagit fram egna källsorteringskassar som heter Returen och Panten som varje hem och företag har nytta utav i sin vardag. Ett hållbart och väldigt bra ekonomiskt alternativ till att källsortera.

 

Utöver det så erbjuder vi er att sälja svensktillverkat, svanen märkt toalett och hushållspapper av märket Serla och Lambi. Maximeter på Serla produkterna där man får ”mer för pengarna”

 

60 kr från första balen och fraktfritt vid order över 8 pallar.

Alla lag och sektioner i IFK Umeå har alltid 60 kr i vinst per såld bal. Utöver det har ni alltid fraktfritt vid order över 8 pallar (en pall 25 bal).

Skulle man komma upp i större kvantiteter finns det ytterligare pengar att tjäna. Kontakta oss gärna då.

 

 

Hur startar vi en försäljning och var hittar vi mer information?

Varuprover för att känna och klämma finns på IFK Umeås Kansli. Listor att använda i sitt säljarbete finns att skriva ut via er hemsida eller så kan vi posta det till er.

 

Gå även in på vår hemsida www.miljökassen.se så finns det mera information. Det går också jättebra att kontakta Henrik Jonth på tfn nr: 070-292 13 35 eller på henrik.jonth@odprofile.se.

 

Betalt samarbete t.o.m. 2025.

 

Säljfolder Miljökassen.pdf »

Restaurangchansen
Hej alla föreningar, lag och skolklasser i Umeå! Hoppas allt är bra med er och att ni har hälsan i behåll. Den första Februari 2021 kommer vi ut med Restaurangchansen som vanligt och vi är intresserade av att veta om ni vill vara med och sälja. 
Häftet och appen kommer att kosta 260 kr ut till kund, ni tar 130 kr i förtjänst som vanligt. Full returrätt och inga ekonomiska risktaganden. Materialet för Umeå kommer upp på vår hemsida i början av december, då kan ni se vad som ingår. Vi mejlar när det är dax, samt informerar om tid och plats för utdelning. 

Info angående Covid 19…… Vi träffar föreningar som vanligt när vi delar ut, håller avstånd, använder stora luftiga lokaler samt försöker följa folkhälsomyndigheters rekommendationer om max antal personer. För er som vill sälja applikationskoder digitalt och sköta försäljning via mejl och swish så har vi lösningar på det. 

Hör av er till oss för mer info. Vi firar 20 år i branschen i år och kommer även nästa år att ha generösa erbjudanden, ex: Sälj 250 st häften/appar tjäna 39.000 kr. 

Ring eller mejla oss om ni funderar på något kring försäljningen eller om ni har bytt kontaktperson. 
08-592 504 14 
Vi hörs! Mvh RC Teamet.
Sockgrossisten
Aloevera lip från forever

Håll leendet i form i alla väder! Kombinationen av Aloe vera, jojobaolja och bivax gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Kan också användas på nagelband och vid klåda av insektsstick, till exempel.

// Gunilla Axelsson, Foreverliving Tavelsjö


Kontaktuppgifter

mobil: 070 - 699 05 20

mail: forevergunilla@outlook.com

Vi är generalagent i Sverige för en finsk premium lakrits som heter LIQ lakrits.


Vi har tagit fram ett erbjudande att sälja vår lakrits och få 25 kr per ask i ersättning direkt till förening/lag eller skolklass. Det är inga startkostnader, vi står för lager och det är full returrätt på den man inte kan sälja.

Jag kan skicka info och broschyr digitalt om ni tycker det verkat intressant eller boka in ett möte med demo och smakprover på vår fina lakrits.


Vi finns på Facebook under LIQ lakrits och en finsk hemsida med svensk text på www.liq.fiFrescht AB
  •  Prova på paketet:                                                                                                                                               På 300 aktiva säljande säljer man 3-4 paket var, under tre månader, med totalförtjänst på 32.000 :-

 

  • Leveransmässigt har vi två alternativ att välja på. Alternativ 1: Leveransen kommer direkt, den kommer då på en pall med påsar till. Då packar man själv och får 1.000kr extra för det. (33.000:- i förtjänst) Eller säljer man sina 3-4 paket under 3 månader och sedan skickar man in lapparna till oss och får leveransen efter det, då kommer leveransen färdigpackad.

 

  • Vi har även Abonnemangsform för föreningen, sälja 1pkt/månad för de föreningar som är över 300st medlemmar. 100kr/paket som vanligt. 300x30 = 9000kr in. Man kan köra denna abonnemangsform varje eller varannan månad i 6 månader eller 12 månader. Då får alltså föreningen in 9.000 varannan månad om varje ungdom säljer 1 paket var.

 

Leverans på Prova på paketet avgör man själv hur man vill ha den. Före försäljning eller efter. På Abonnemangsform får man den efter varje försäljning.


Hemsidan är: http://frescht.se/


Vid övriga frågor eller funderingar, så är du välkommen att kontakta mig på: emelie@frescht.se eller 070 - 294 40 27