SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL IFK UMEÅ
Idrottsföreningen för alla - hela livet

Kontakt

Här hittar du våra kontaktuppgifter.


Föreningen

Här kan du läsa mer om föreningen.


Anmälan

Klicka här för att boka plats i våra grupper och aktiviteter.

We Run We Walk
2023-12-05 10:52

We Run, We Walk är en löpar- och vandrarkampanj som  hyllar den sociala gemenskapen i att motionera.  We Run, We Walk är ett initiativ för att främja fysisk aktivitet och bidra till en bättre folkhälsa. Vi vill få fler att upptäcka glädjen och nyttan med att gå och springa tillsammans i grupp. Gång, vandring och löpning är ett lättillgängligt sätt att motionera på, och att göra det i grupp skapar både motivation, glädje och trygghet. 

 

Musikhjälpen 2023 - Ingen ska behöva dö av hunger.
Att ha tillgång till mat är en mänsklig rättighet, men trots att det går att förse jordens befolkning med tillräckligt mycket mat dör människor runtom i världen varje dag. Världen hungrar mer än någonsin, i modern tid. Hungern orsakar ett omänskligt lidande och död, och särskilt hårt drabbas barnen. 

 

Under Musikhjälpen-veckan (v50) vill vi med initiativet - We Run, We Walk - uppmuntra alla att bidra med en slant efter sin genomförda aktivitet.

Bidrag till Musikhjälpen 2023 kommer att gå till att förbättra livssituationen för människor som drabbas. Det handlar dels om akuta insatser för att rädda liv – som matpaket, näringsbehandlingar, rent vatten och sanitet – men bidrag kan även gå till att stötta långsiktig förändring.

 

Såklart vill IFK Umeå vara med.

Torsdag den 14/12 bjuder vi in till gratis träningspass i Nolia Friidrottshall. Du väljer själv om du vill springa valfri distans med start 18.30 till 19.30 eller om du hellre vill vara med på intervallträning, med start 19.30. Alla välkomna oavsett träningsbakgrund!

Inbjudan till kommunikationsworkshop
2023-11-06 15:30

Kommunikationsworkshop - IFK Umeå Hej alla IFK:are!

 

Nu kommer ett nytt tillfälle att lära och inspireras att använda vår nya kommunikationsstrategi inom föreningen.  Workshopen är lämplig för dig som engagerar dig i frågor kring marknadsföring, uppdateringar av hemsidan, samt sociala medier.

 

Datum: Tisdag 2023-11-28

 

Tid: 17:30-20:00 inkl. middag som vi bjuder på

 

Var: IFK Umeås klubblokal, Hyggesvägen 19

 

Vad vi går igenom: Workshop kring vår nya kommunikationsstrategi med tillgång till färdiga marknadsföringsmallar och verktyg för att lyckas med marknadsföring. Vi lär oss om den uppdaterade grafiska profilen, våra färdiga mallar, och samtalar kring rutiner om hur vi använder oss av våra olika kommunikationskanaler.

 

Förberedelser: Ta med dator och smartphones

 

Anmälan: Via länken https://forms.gle/SgqhR6J7Py4qPyQy9 senast söndag 2023-11-26

IFK Umeå fyller 122 år idag, 6:e november!
2023-11-06 10:15

Grattis IFK Umeå på vår 122-årsdag! 

När vi fyllde 120 år gjorde vi en kortfilm om vad vi är för förening idag, ni ser den här. 

 

Sedan 2021 har vi avvecklat handbollssektionen, men vår vision "Tillsammans förverkligar vi  idrottsdrömmar", verksamhetsidén "Idrottsföreningen för alla, hela livet" samt vår värdeord "Öppenhet, Passion och Kvalitet" består!

 

Grattis till alla medlemmar idag och genom tiderna som skapat vår rika historia!

IFK Umeå samverkar med RF-SISU
2023-10-23 10:33

I samverkan med RF-SISU Västerbotten arbetar vi med utvecklingsfrågor och bedriver folkbildningsaktiviteter i vår förening. Det kan till exempel handla om att samtala om ledarskap, demokratins spelregler, hur man är en bra kompis, trygghet, jämlikhet och allas rätt att vara med. Vi tror att det här ökar möjligheterna för individer i föreningen att må bättre, utvecklas mer och vilja stanna kvar längre. Genom vår förenings folkbildning får våra medlemmar möjlighet att lära, med och av andra, hela livet.

 

Till vår hjälp har vi idrottens eget studieförbund, RF-SISU, som stöttar och guidar oss i vår utveckling.

 

Läs mer på denna sida

Hållbar sponsring från Umeå Energi
2023-10-06 12:44

Föreningslivet engagerar en stor del av Umeåborna och är en viktig del av regionens utveckling. Umeå Energi genomför nu en årlig enkät för att utvärdera sitt sponsringsarbete.

 

Enkäten tar cirka två minuter att genomföra och senast tisdag 31/10 önskar de få in ditt svar. Vid frågor är du välkommen att kontakta dem på marknad@umeaenergi.se

 

Umeå Energi värnar om din personliga integritet så undersökningen är helt anonym.

Läs mer om hur de behandlar personuppgifter i deras integritetspolicy på: http://www.umeaenergi.se/integritetspolicy

 
Besök oss på våra sociala medier
Våra samarbetspartners
Övrigt