SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll
F-10

Info från IFK om Toughest
2018-05-25 18:41


Vidarebefordrar info från IFK. 

Hej igen 

Här kommer de senast uppdaterade listorna för var alla kommer att ha sin ”arbetsplats” under Toughest nu på lördag och söndag. Det är några förändringar, men glädjande nog inte särskilt många :-)). 

Det är ca 230 personer som har fått sin placering utifrån de uppgifter jag fått om när, lördag eller söndag/ fm eller em, ni kan jobba. Om vi tillsammans försöker lösa de eventuella problem som uppstår kommer det här att gå utmärkt och bli trevligt för oss alla, både funktionärer och deltagare. 

Lördag morgon är det samling kl 8.00 vid Toughestbilarna på grusplan vid Vildmannavallen för alla som ska arbeta förmiddagspasset. 

De som ska arbeta em ska själva, i god tid, ta sig till sin arbetsplats. De får där information om vad de ska göra av de som arbetat på förmiddagen.

Söndag morgon samling kl 9.00. I övrigt se ovan.

Koordinatorer/kontaktpersoner på området på lördag:


Se också tidigare inf från arrangören Toughest. Den finns med i det förra informationsutskicket (se nedan).

Handla gärna, till humana priser, korv, kaffe, läsk mm i fikatältet på Eventområdet. Det är IFK som i år fått ansvaret för ”fiket” och att tjäna lite pengar.

Allt pekar mot fina dagar både lördag och söndag. Vi önskar varandra ”Lycka till” och hoppas på fortsatt fint sommarväder. 

m v h 
/
Jan Brännvall 
ordf IFK Umeå fotboll 
Övrigt