SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Skidor

Decemberloppet 2/12
2023-11-22 08:52

Nu är anmälan öppen via tävlingskalendern för Decemberloppet  

 

  • Inbjudan
  • PM (kommer efter anmälan gått ut)
  • banskiss (kommer senare)
  • Startlistor (kommer senare)
  • resultat (kommer senare)
En fluorfri framtid
2023-10-24 09:10

Skidförbundet och FIS har beslutat att tävlingsverksamheten säsongen 2023/2024 skall vara fluorfri.

IFK Umeå Skidor erbjuder er hjälp med denna omställning med att få era skidor fluorfria och beredda för en fluorfri verksamhet i spåren. Arbetet utförs av erfaret vallateam och görs enligt skidförbundets rekommendation. Glidvalla som används är Red Creek Violett. Få fina och fluorfria skidor för säsongen för endast 300kr/paret.

 

Skidor kan lämnas på kansliet v43, v44 och v45, se deras öppettider.

Skidor inlämnade senast fredag morgon är klara för hämtning på kansliet veckan efter inlämning på tisdagen.  

Märk skidor med namn och tele och fota vid inlämning, fotot visas vid hämtning. Vill man ha skidor avsicklade vid leverans så skriv det.

 

Finns frågor kontakta Mikael Törnblom 0706605867

Tack till alla funktionärer rullskidSM!
2023-07-04 10:51

Hej!

 
Lugnet börjar lägga sig efter SM och vi kan se tillbaka på en mycket lyckad SM-helg för IFK Umeå skidor. 
 
Stort tack till alla funktionärer som lagt ner tid och engagemang i det arbete vi tillsammans gjort. Det är tack vare det jobb ni gjort som SM blev till den framgång det blev. Allt från det förarbete som påbörjades för ca 2 år sedan till det stora jobb som gjorts det sista halvåret där några dragit ett större lass (ni vet vilka ni är) och till sist alla funktionärstimmar som gjordes under tävlingsdagarna. Utan er skulle det inte blivit några tävlingar. Jag har  fått många positiva kommentarer och respons från förbundet, landslagsledning och annat folk från skidsverige som beskrev vårt arrangemang som proffsigt, hög kvalitet, väl genomtänkt och väl genomfört. Röster som sa "Ni borde arrangera fler tävlingar". Så vi ska vara stolta över det jobb vi gjort! Dessutom roligt att det tv-sändes och att sändningarna blev så bra med många fina vyer där det idrottsliga fick huvudrollen. Alla ni som var med och röjde - visst såg ni vilken skillnad det gjorde i bild. 😊
 
Det arbete som gjorts kommer vi kunna njuta av även framöver i form av utökad och uppfräschad parkering, förbättrade och utökade banor, fiber längs banan, erfarenheter och lärdomar som arrangörer samt relationsbygge och känsla av styrka, glädje och gemenskap i vår förening. Detta gör att framtida arrangemang på Ersmarksberget blir enklare att genomföra. Jag hoppas vi kan fortsätta arbeta tillsammans i samma anda i framtida arrangemang.
 
Att vi dessutom lyckades bärga tre individuella silvermedaljer och ett i lag satte guld-(silver 😊)kant på tävlingarna! Utöver det många fina insatser av våra åkare. Lovar gott inför vintern. 
 
Stort tack för allt ni gjort.
 
Mvh // Per
Busstransport (gratis) + bilparkering
2023-06-27 10:01
Se tidigare inlägg för busstider
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Besök oss på våra sociala medier
Våra samarbetspartners
Övrigt