SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll
F- 07/08

Fredagsfys
2020-05-26 10:27
Hej på er, 

Vi kommer att lägga in ett tredje träningspass på fredagar. Helen kommer att köra ett fyspass med tjejerna (som lät väldigt peppade när vi frågade på en träning). Platsen för detta kommer att varieras men tiden är 15.30 och passet är ca 45 min långt. Träningskläder, joggingskor och vattenflaska ska man ta med sig. 

Första passet är nu på fredag kl.15.30 vid Bräntberget. 

Vi har skapat en smsgrupp via appen supertext, där vill vi att tjejerna meddelar om de inte kommer på en träning och där kommer också Helen informera om platsen för fysträningen. De flesta av tjejerna är tillagda men några saknas, om er dotter inte är med så ber ni henne smsa Helen eller Josefin så lägger vi till henne till gruppen :)

/ Tränarna
Träningsmatch lördag 9/5
2020-05-05 21:50
Hej på er, 

På lördag 9/5 kl.10 (samling 9.30) kommer vi att spela träningsmatch mot Ersmarks IK på Vildmannavallen.

Vi kommer att skicka en kallelse till matchen som ni besvarar så att vi vet vilka som kommer vara med och inte.

Enligt rekomendation från FHM och Svenska fotbollsförbundet så måste vi informera om att: "All publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) ska vara på plats"

Vi kommer via appen ”Min fotboll” att livesända matchen. Ladda hem appen och skapa en användare redan nu så att du är väl förberedd och kan heja på distans!

Såklart gäller också att alla som deltar ska vara helt friska och symptomfria. 

/Tränarna
Nya träningsoveraller
2020-04-29 08:28
Hej på er!


Många av tjejerna har börjat växa ut träningsoverallerna vi köpte för några år sedan. Vi tänkte därför göra en gemensam beställning av jacka och byxa för de som vill beställa. För att veta vilka som ska prova ut kläder vill vi att ni föräldrar meddelar oss via att svara på kallelsen som vi skickar ut och skriva i kommentarsrutan om er dotter ska prova ut Jacka, Jacka + byxa eller byxa.

 

Jackan kommer att kosta ca 369kr (storlek 152, 164) och ca 419kr (stl XS, S, M) med tryck av namn och IFK-logga. Byxorna ca 359kr med initialer tryckta på benet.

 

Eftersom vi i år inte kommer att ha några kostnader för cuper har vi tänkt att från lagkassan sponsra med 200kr/spelare.


Vi tar såklart tacksamt också emot om någon förälder kan tänka sig att ordna med någon sponsor. Meddela oss tränare om så är fallet. 

 

Utprovnings görs på träningarna nästa vecka och deltar man inte på någon av dem får man kontakta Josefin.


Trots att vi inte har några cuper som kostar pengar i år vill vi ändå stärka upp lagkassan inför framtida äventyr men också för årets säsong som ändå kostar i form av seriespel, några små materialinköp och planhyra för träningarna. Vi behöver därför 3 föräldrar som tillsammans kan ansvara för en försäljningsinsats nu under våren. Meddela någon av oss tränare om du kan tänka dig att vara med och hjälpa till med det. De som anmäler sig får självklart fria händer att besluta om vad vi ska sälja. Om ingen anmäler sig kommer vi att lotta fram några föräldrar som får ansvara. 

 

Mvh

Tränarna

Ingen träning på torsdag 30/4 - Valborgsmässoafton
2020-04-27 07:54
Hej på er, 

På torsdag denna veckan har vi ingen träning då det är Valborgsmässoafton. Vi tränar som vanligt på tisdag, 17-18.30. 

Vi ses!
/Tränarna
Träningsstart!
2020-04-20 08:33
Hej, 

Nu drar vi äntligen igång med träningar igen. 

På tisdag 21/4 startar träningarna. Vi kommer att ha 1 timme på fotbollsplanen och en halvtimme innan då Helen kommer att köra lite knäövningar, snabbhet och fys. Så följande tider gäller:

Tisdag: 17.00 ombytt och klar (träningen pågår 17.00 -18.30)
Torsdag 17.30 ombytt och klar (träningen pågår 17.30 -19.00)

Självklart är det viktigt att vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger och stannar hemma från träning vid minsta symptom på sjukdom. 

Vi återkommer med tid för föräldrainformation lite längre fram. 

Mvh
Jossan, Helen, Francesco och Stefan 


2020-03-26 13:21
Hej alla föräldrar och spelare i F-08!

Som ni säkert förstår är det under rådande omständigheter svårt att göra en helgjuten plan för vårens aktiviteter. Vi har iaf gjort en plan för träningsstart i april och sedan följer vi självklart utvecklingen här framöver och kommunicerar om rekommendationerna skulle komma att ändras och vi behöver skjuta på träningsstarten.

Träningar
Vi har fått följande träningstider på Vildmannavallen i år:
Tisdagar 17.30-18.30
Torsdagar 18.00-19.00

Planen nu är att vi startar träningarna tisdag 21/4. Viktigt när vi kör igång träningarna att alla följer de rekommendationer som finns och stannar hemma vid minsta förkylningssymptom. 

Matcher
Vi är anmälda till kommunserien men har ännu inte hört något om när och om denna startar men det brukar vara spelstart i mitten på maj. Precis som i fjol kommer vi att kalla spelare till varje match via Sportadmin. Har man inte tränat någon av träningarna den veckan matchen är så ges förtur till de som tränat. 

Vi är anmälda till några cuper under våren och sommaren men vi vet ännu inte om dessa kommer att bli av eller ej. Mer info om detta kommer så snart vi vet mera. Vi får helt enkelt förbereda oss på att detta blir en speciell säsong.

Vi återkommer med mer detaljerad info om kommande säsong när vi närmar oss träningsstart. Vi kommer då också att samla föräldrar i anslutning till någon träning för ett enklare föräldramöte med mer info om säsongen. 

Håll utkik på mailen efter info närmare träningsstart!

Ta hand om er!
Josefin, Francesco, Helen och Stefan
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 26/03 10:05 
Fotboll startsida, 03/03 14:52 
Fotboll startsida, 24/01 11:00 
Nyheter från föreningen
Startsida, 03/03 13:29 
Startsida, 01/03 09:25 
Startsida, 09/02 16:48 
Startsida, 05/12 14:39 
 
Övrigt