SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll
F- 12

Fotbollssäsongen 2020
2020-05-26 22:29


Hej alla föräldrar till IFK Umeå F12

Fotbollssäsongen är igång och vi kommer fortsättningsvis under våren ha en träning i veckan, onsdagar klockan 17–18 på Vildmannavallens konstgräs, plus matcher på helgerna. På grund av Covid 19 kommer det istället för sammandrag vara seriespel. Seriespelet startade i helgen och pågår varje helg fram till veckan efter midsommar.

Första matchen är nu spelad och det var jättekul att se tjejerna kämpa och ha roligt. Vi kommer alltid att ha samling 30 min före matchstart.

En kallelse kommer att skickas ut för träning och match i god tid för att man skall kunna planera. Svara gärna på kallelsen så vi vet om ni kommer eller inte. Samåkning föredras men är inget som arrangeras av tränarna, utan sker på initiativ från er föräldrar.

Alla barn måste alltid ha benskydd på både träning och match, gärna också vattenflaska. Matchtröja lånas av laget. Shorts och fotbollsstrumpor är valfritt och köps själv.

 

Fotbollsförbundets senaste information gällande bland annat matcharrangemang och publik. (läs gärna) https://www.ifkumea.com/docs/688/20225/svensk-fotbolls-verksamhet-under-corona---beslut-riktlinjer-och-rad-2020-04-24.pdf

 

Vi stöttar och vid behov skjutsar våra barn till träning och match men tittar från avstånd eller inte alls då rekommendationen nu är att all publik undanbedes. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras ska vara på plats. Då våra barn är relativt små kan det ibland vara en förutsättning att ni föräldrar är på plats men försök samåka och hjälps åt att ta hand om varandras barn.


Coronarekommendationer
Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrotts- och fotbollsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. IFK Umeå följer de rekommendationer som myndigheter och Riksidrottsförbundet kommer med och kommer att uppdatera oss fortlöpande via hemsidan. Utvecklingen av pandemin förändras snabbt hela tiden. Nedanstående länkar ger fortlöpande information för den som önskar läsa vidare:

https://www.folkhalsomyndigheten.se

https://www.rf.se

https://www.folkhälsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/


 

Med vänlig hälsning Ledarna F12


Nyhetsarkiv
Höstsäsongen2020-08-02 15:19
Fotbollssäsongen 20202020-05-26 22:29
 
Övrigt