SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Fotboll

Välkommen till fotbollsskolan 2022

Anmälan är nu stängd, men om det är någon som kommer på i sista sekund att ni vill vara med så kan ni komma till uppropet, så ska vi försöka att lösa det.

 

Upprop

Uppropet sker gruppvis kl.10.00 på den plats där ert lag kommer att hålla till under hela veckan (se planskiss nedan).  

 

Tider:    

mån-tor        10.00 – 14.00

fre                 10.00 – 13.00

                      Lunch ca 11.30

 

Utrustning                 

- Fotbollsskor och benskydd

- Träningskläder

- Lunchpaket, som inte behöver värmas och går att äta vid planen

 

Alla deltagare kommer att få en vattenflaska och en T-shirt efter uppropet, samt en fotboll vid avslutningen. Glöm inte att ta med regnkläder vid eventuellt regn. Tänk på att cykla försiktigt till och från fotbollsskolan, med hjälm på!

 

Avslutning

Varje grupps ledare organiserar ett eget avslutningsupplägg i sina grupper, med fika och överraskningar. Detta kommer att ske mellan kl.12-13 på fredag och föräldrar är välkomna som publik.

 

 

Nedan är några punkter som vi vill att ni tar del av.

  • Vi har nolltolerans då det gäller mobbning och kränkande behandling. Vi vill därför att ni meddelar oss om det sker något, så kan vi hantera det.
  • Vi äter medhavd lunch tillsammans i gruppen. Ingen tillgång till mikrovågsugn finns.
  • I varje grupp utses en ”bästa kompis” under veckan, bland de barn som varit extra bra kompisar.
  • Viktigt att cykla säkert till och från fotbollsskolan, med hjälm. Tänk på var cyklarna ska stå och trafiksäkerhet i området med mycket byggtrafik och hantverkare.
  • Vi har väldigt duktiga ungdomar som ledare på plats under veckan, samt att det kommer att finnas vuxna som ni kan fråga om ni har funderingar.

 

Om ni har frågor, ring kansliet 77 37 08

Planskiss 2022