SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Orientering

Träning

Orienteringssektionen bedriver träningsverksamhet för ungdomar och äldre medlemmar.

 

För mer information om våra träningsgrupper för undomar hänvisas till Ungdomskomitténs egen sida https://www.ifkumea.com/sida/?ID=173675

 

Tränings- och tävlingsavgifter 2024

Som medlem i IFK Umeå (huvudföreningen) har man möjlighet att träna och tävla i orientering inom orienteringssektionens verksamhet. För detta erläggs tränings- och tävlingsavgifter enligt nedan.

 

Vuxna medlemmar som via sin arbetsgivare har ett friskvårdsbidrag kan nyttja det för att beskosta en del av dessa avgifter. Friskvårdbidraget kan nyttjas för enskilda inköp men för verksamhetsåret 2024 har IFK Umeå Orientering tagit fram aktivitetskort som omfattar olika aktiviter inom orientering. Syftet med aktivitetskorten är att tävlingsaktiva medlemmar ska kunna nyttja friskvårdsbidrag och samtidigt stödja den egna föreningen.

 

Tränings- och tävlingsavgift, grund Avgift    
Barn och ungdom till och med 16 år 410 kr  
Vuxen 510 kr Friskvårdsbidrag
Familj 910 kr  
Stödmedlem som inte tävlar 210 kr  
       
Tävlingsavgift* Avgift    
Vuxen 70 kr/tävling Friskvårdsbidrag
Maxbelopp per kalenderår 1000 kr  

 

*) Gäller distrikts- och nationella tävlingar samt mästerskap i Sverige med undantag för O-ringen där medlemmar själva bekostar anmälningsavgiften.

 

Aktivitetskort 2024

IFK Umeå Orientering har tagit fram tre olika nivåer av aktivitetskort som omfattar olika aktiviter inom orientering. Syftet med aktivitetskorten är att tävlingsaktiva medlemmar ska kunna nyttja friskvårdsbidrag och samtidigt stödja den egna föreningen. Observera att aktivitetskortet är personligt och kan inte nyttjas i kombination med andra rabatter (t ex familjerabatt).

 

Aktivitetskortet kan köpas via Kansliet och för att kunna nyttja friskvårdsbidraget behöver du få ett kvitto i samband med köpet. Ett annat alternativ är att köpa aktivitetskortet via plattformen Epassi där olika företag är anslutna.

 

Har du frågor gällande våra aktivitetskort och hur det fungerar - hör av dig till Jakob på jakob.odeblad(a)gmail.com

 

Aktivitetskort Guld Pris  
  1610 kr
     
Detta ingår Värde  
Tränings- och tävlingsavgift, Vuxen 510 kr
Tävlingsavgift vid obegränsat antal tävlingar* 1000 kr
1 st Skogsluffen-paket 250 kr
  1760 kr

 

Aktivitetskort Silver Pris  
  1010 kr
     
Detta ingår Värde  
Tränings- och tävlingsavgift, Vuxen 510 kr
Tävlingsavgift vid 8 st tävlingar* 560 kr
  1070 kr

 

Aktivitetskort Brons Pris  
  810 kr
     
Detta ingår Värde  
Tränings- och tävlingsavgift, Vuxen 510 kr
Tävlingsavgift vid 5 st tävlingar* 350 kr
  860 kr

 

*) Gäller disktrikts- och nationella tävlingar samt mästerskap i Sverige med undantag för O-ringen där medlemmar själva bekostar anmälningsavgiften.

 
Besök oss på våra sociala medier
Våra samarbetspartners