Missa inte att anmäla dig till IFK Umeås arrangemang under maj månad, IFK Umeå-dagen och Ledarträff!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL IFK UMEÅ
Idrottsföreningen för alla - hela livet

Medlemshantering
IFK Umeå använder sedan 2017 det administrativa verktyget SportAdmin för våra verksamheter, hemsida och medlemshantering. I SportAdmin lagras och hanteras personuppgifter för våra medlemmar. När du anmäler dig själv eller som vårdnadshavare anmäler ditt barn godkänner du att vi lagrar och hanterar dina uppgifter. De uppgifter vi behöver för att sköta medlemshantering, utskick till medlemmar, ekonomiska transaktioner, licenser, sammanställningar, utbildningar, hemsida, fakturering, kontakt och bidragshantering är namn, personnummer, adress, telefonnummer och mejladress. Behandlingen av personuppgifter sker endast i ändamål som har med föreningens verksamhet att göra. 

Administratörer på IFK Umeå har tillgång till uppgifterna för alla medlemmar.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker vid ovanstående.


Som medlem har du rätt att få dina uppgifter raderade om:

  • Uppgifterna inte längre behövs för de ändamål som de samlades in för
  • Behandlingen grundar sig på den enskildes samtycke och du återkallar samtycket
  • Behandlingen sker för direktmarknadsföring och du motsätter dig att uppgifterna behandlas
  • Du motsätter dig personuppgiftsbehandling som sker inom ramen för myndighetsutövning eller efter en intresseavvägning och det inte finns berättigande skäl som väger tyngre än dina intressen   
  • Personuppgifterna har behandlats olagligt
  • Radering krävs för att uppfylla rättslig skyldighet
  • Personuppgifterna avser barn och har samlats in i samband med att barnet skapar en profil i ett socialt nätverk


Vid bidragsärenden lämnas uppgifterna också ut till bland annat Riksidrottsförbundet, studieförbund (SISU) och Umeå kommun. I övriga fall lämnar IFK Umeå aldrig ut personuppgifter till tredje part utan godkännande. Personuppgifterna lagras så länge de är relevanta för ovanstående ändamål. Du har när som helst rätt att begära ut registrerade uppgifter från IFK Umeå för dig själv eller för barn du är vårdnadshavare till.


Vi använder foton och statistik från våra verksamheter på vår hemsida och Facebook. Om du inte godkänner detta ska du anmäla detta till kansliet@ifkumea.com

 
Besök oss på våra sociala medier
Våra samarbetspartners
Övrigt