SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Skidor

Välkommen till IFK Umeås skidskola 2024
OBS! När vi släppte bokningarna till skidskolan blev det snabbt fullbokat. Nu har vi löst det med en måndagsgrupp som kommer att köra enligt samma tider och upplägg, men måndagar. 

________________________________________________________________________
 
Plats & tid
Skidskolan startar tisdagen 9 januari 2024. Vi kommer att hålla till på Nydala konstsnöspår på tisdagar kl. 18:00- 19:00, ca 8-10 träffar (uppehåll under sportlovet).
 
Ålder
Barn fyllda 5 år och uppåt. Äldre barn hänvisas till Vit träningsgrupp (se kontaktuppgifter på hemsidan). Om du vill vara med i skidskolan, men inte tillhör någon av åldrarna som rekommenderas i formuläret (2016-2018) kan du höra av dig.
 
Köldgräns
Vi följer rekommendationerna från SSF och ställer in träningen om det är -12 eller kallare, information om detta går ut via mejl/sms. 
 
Anmälan & Kostnad
Medlemsavgift i IFK Umeå samt en gruppträningsavgift på 600kr.
I kostnaden ingår en IFK-buff och diplom. 
Anmälan sker via denna länk 
 
Kontakt
Måndagar- Erika Brännström ebrannstrom@gmail.com, 070-683 32 07
Måndagar- Annika Holmström flux.service@gmail.com, 070-637 72 72
Tisdagar- Anna Isaksson, anna_isaksson01@hotmail.com
Tisdagar- Ida Thellenberg, idth78@gmail.com, 073-712 33 69
 
Vad innebär Skidskolan?
Skidskolan är till för att barnen ska ha kul och få in skidvanan. Vi kommer fokusera på lek, balans och även lite teknik. Gruppindelningen kommer ske efter ålder och skiderfarenhet men fokus i alla grupper kommer vara att ha roligt tillsammans med skidor på fötterna. Till vårt förfogande under träningarna har vi vår fina skidlekpark där vi kommer vara en hel del!
 
Föräldrainformation
För att så många som möjligt ska kunna gå Skidskolan behöver vi föräldrar som engagerar sig som ledare. Är ni intresserade av det så kryssar ni i det i anmälan. Har ni frågor eller funderingar om rollen kontakta oss ledare. Alla ledare kommer att ha ett uppstartsmöte där vi delar in grupperna och diskuterar träningsupplägg. 
Förutom att vara med som ledare ser vi gärna att övriga föräldrar hjälper till vid 1-2 tillfällen per barn. Ni kommer inte agera instruktörer utan mer vara med för att hålla ihop gruppen. Medhjälpande föräldrar måste ha skidor på fötterna för att kunna hänga med ut på spåret. Såklart är föräldrar välkomna att följa med under träningen vid fler tillfällen än de som tilldelats!
 
Besök oss på våra sociala medier
Våra samarbetspartners
Övrigt