Demokratiprojektet - för barn och ungas rätt att påverka idrotten- kika på filmen här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Badminton

Välkommen till IFK Umeå Badminton!

Vi har badmintonträning och tävlingsverksamhet för alla åldrar.


Här får du lära dig grunderna samtidigt som du har möjlighet att utvecklas mot elitnivå i världens roligaste och snabbaste racketsport! Vi har grupper för alla åldrar och alla ambitionsnivåer.


Vi driver en omfattande barn och ungdomsverksamhet där vi vill ge alla möjlighet att träna och utvecklas utifrån sina förutsättningar och ambitionsnivå. På seniornivå driver vi en elitsatsning med tävlande lag i Svenska Badmintonligan (BL) , Division 1 och Division 2. För motionärer finns det ofta lediga banor att hyra och även seriespel (korpserie).


Vill du börja spela badminton? Hör av dig till ifkumeabadminton@gmail.com för anmälan och mer information.

Skicka med namn, epost eller telefon samt hur gammal du är. Skriv gärna ner om du är nybörjare eller om du har spelat tidigare så kontaktar vi dig.


Utöver all badminton som spelas hos oss så har Badmintonstadion mycket mer att erbjuda som gym, innebandy, bordtennis, bowls mm. Klicka in dig via länken nedan för att läsa mer om utbudet. 

Badmintonstadion

 
Besök oss på våra sociala medier
Våra samarbetspartners
Övrigt