SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Umeå
Badminton

Coronaviruset – viktig information!
Risk för smittspridning av Coronaviruset har uppgraderats till mycket hög i Sverige. IFK Umeå Badminton följer Folkhälsomyndighetens uppdaterade riktlinjer – Folkhälsomyndighetens information.

För att visa hänsyn till medlemmar, kunder och personal har vi, utöver Folkhälsomyndighetens riktlinjer, valt att ta extra försiktighetsåtgärder för att minska risk för smittspridning.
 
Vi vill därför be alla i föreningen; både spelare, ledare och föräldrar; som besökt områden med omfattande smitta, att hålla sig borta från verksamheten i två veckor efter hemkomsten. Detta gäller oavsett om man har symtom på smitta eller ej. Just nu är dessa:
Tyrolen i Österrike
Norra Italien
Kina
Iran
delar av Sydkorea

Listan med länder uppdateras löpande. 

Vi hoppas att ni respekterar detta och har förståelse för dessa riktlinjer. 
Uttagningar till seriespel

Regler som gäller för lagledare och spelare är:

  • Grundregeln för att spela i klubbens serielag är att man spelar i det lag man blir uttagen till.
  • I representationslaget (BLigan) blir klubbens bästa spelare uttagna utifrån vilka som är nominerade enligt BL-ligans regler och vad lagledaren anser är den gynnsammaste laguppställningen.
  • Vårt Division 1 lag styrs av spelarnas träningsflit, inställning, nivå, ålder, att fler ska få chansen.
Matsubventioner vid hemmaarrangemang
Styrelsen har beslutat att på samtliga hemmatävlingar erbjuda lunch eller middag för 70:- för alla funktionärer och spelare. Dock bjuder klubben på mat för spelare och ledare vid hemmamatcher i BL samt vid hemmasammandrag i Div 1.